dag 19 Samara
Blijf op de hoogte en volg Anita
21 September 2014 | Costa Rica, Sámara
Hier weer even een kleine update uit Samara - Costa Rica
Vanmorgen zijn we rond een uur of 05.00 uur heerlijk gewekt door de brulapen die hier bij het hotel tegen de bosrand zitten , jeetje wat kan zo`n aapje een kabaal maken zeg.
Je zou haast denken er staat een Gorilla te brullen
Rond een uur of acht zijn we heerlijk gaan ontbijten , na het ontbijt zijn we even Samara ingegaan.
Het is ook werkelijk maar even.....wat een klein plaatsje is dit zeg.
We wouden even wat gaan winkelen maar ja er is bijna niets hier dus waren we gauw uit geshopt. Ik kom met lege tassen terug bij het hotel.
Heb nog helemaal niets kunnen kopen wat ik echt mooi vond dus geen souvenier uit Costa Rica
Naar dat we terug zijn van Samara zijn we even heerlijk gaan zwemmen en zonnen bij het zwembad.
Hans en mijn maag rammelde weer tussen de middag dus wij zijn even lekker gaan lunchen, Linda en Jopie zijn bij het zwembad gebleven.
We zijn net op tijd terug en het begint me toch te regenen en te onweren.
Ik ben niet echt bang voor onweer maar deze onweer vond ik echt niet meer leuk dit ging wel zo kei en kei hard.
Op een gegeven moment komt Jopie de kamer uit rennen , tv rookt !
Ik vlieg mijn kamer in en gelijk er weer uit mijn tv rookt ook !
Alle stekkers heb ik er uit getrokken wat er uit te trekken viel.
Jopie ondertussen in de stromende regen de eigenaar opgehaald, gelukkig zijn dit Duitsers en kunnen Hans en Jopie de eigenaar goed te woord staan.
De eigenenaar ook druk in de weer om alles weer voor elkaar te krijgen maar dit lukte niet.
Even later kwam ie bij ons dat we naar een andere kamers moesten verhuizen , deze zitten weer in een ander gebouw.
Vandaag dus weer het nodige beleeft in Samara.
Morgen worden we om 8.30 uur opgehaald en vertrekken we naar San Jose , dit word dan onze laatste dag in Costa Rica.
Maandag op dinsdag nacht worden we s`nachts om 03.00 uur opgehaald en gaan we naar het vliegveld voor de vlucht naar Houston - USA.
Hier moeten we dan een aantal uren wachten en dan gaat onze lange vlucht naar Amsterdam beginnen.
We hebben een geweldige reis gehad , heel veel gezien , gedaan en heel veel geluk met het weer gehad. We hadden een hele leuke groep en een geweldige reisleidster die ons heel veel heeft laten zien van Costa Rica - Nicaragua en Panama.
Groetjes allemaal en dikke kus
tot Woensdag
Linda , Hans , Jopie en Anita
22 September 2014 - 07:57
Evelien:
Hey anita,
Het lijken wel kleine gorrila s die brulapen. goede wekkers dus
maar niet om 5 uur ha ha. Je maakt nog wel eens wat mee zeg.
Dat zal best schrikken geweest zijn. dankjewel voor al je verslagen,
wij hebben genoten. geniet ze nog en voor later een goede terug reis gewenst.
Liefs Martin , evelien en familie -
22 September 2014 - 14:00
Gerda Vosman:
Dat was weer een pracht vakantie of niet??? Zo al je verhalen gelezen te hebben heb je echt wel genoten!!!! Ja Anita aan alles komt een eind maar ik denk als je thuis bent dat het ook wel weer goed is.
Je zult ook best benieuwd zijn nar je vader op z'n nieuwe stekkie. Is wens je een hele goeie terug reis en zie je volgende week wel weer op het werk. Groetjes Gerda