Ben er klaar voor , nog 1 nachtje
Blijf op de hoogte en volg Anita
02 September 2014 | Nederland, Wezep
Nog 1 nachtje en dan is het zover.....
M`n koffer is gepakt, ja .......zoals gewoonlijk natuurlijk weer veel te zwaar.
Dus weer sorteren wat mag mee en wat mag niet mee
Maar zit nu op bijna 22 kilo , redelijk netjes hoop ik!
Verschillende pogingen gedaan om vandaag online in te checken , dat lukte dus niet. Ik dus flink in de stres.......
Dus morgen op Schiphol inchecken.
De kilo van Milo gaat ook weer mee , alleen is ie nu bijna 2 kilo geworden hahahaha
Morgen vroeg brengt Ingrid mij rond 5.15 uur naar Zwolle waar ik de trein van 5.45 uur naar Schiphol zal pakken.
Ik zal hier dan om 6.56 uur aankomen.
Hier zullen Linda , Hans en Jopie dan ook zijn.
En dan samen naar de incheckbalie en dan een Starbucks bakkie halen.
Als het goed is vliegen we om 10.10 uur naar Houston hier landen we om 13.30 uur (plaatselijke tijd , in Nederland is het dan 20.30 uur tijdverschil is 7 uur vroeger dan Nederland ) overstappen en dan door naar San Jose in Costa Rica hier landen we dan om 18.32 uur plaatselijke tijd , (dan is het in Nederland donderdag 02.32 uur tijdverschil met Nederland is dan 8 uur vroeger)
Denk dat we wel helemaal gaar zijn als we op de plek van bestemming zijn.
Lieve allemaal, leuk de eerste reacties bij de aankondiging en nog leuker dat jullie mij volgen… digitaal dan hè ....
Groetjes en tot een volgend berichtje....
Anita
02 September 2014 - 22:03
Ilse De Witte:
Hai Anita en Linda ook natuurlijk, nogmaals een hele fijne vakantie en ik ga jullie zeker volgen.
Ben nu al benieuwd naar je foto`s Anita.
Goede reis en vlucht en als je daar aankomt, kan je meteen lekker naar bed.
groetjes Ilse -
02 September 2014 - 22:26
Andre En Yvonne:
Hey Anita,
Andre en ik wensen je een hele goede vlucht en natuurlijk een hele fijne vakantie.
Veel plezier en heerlijk genieten.
Liefs van ons,
Andre en Yvonne -
02 September 2014 - 22:48
Gerda Vosman:
Hoi Anita,
Een hele goede vlucht en lekker genieten van een welverdiende vakantie!!!!
Groetjes Gerda
02 September 2014 - 22:54
Minie Van Lenthe:
Anita,
Leuk...Leuk, en spannend allemaal, ik hoop dat je een goeie vlucht hebt, en genieten samen, ik volg jou, met je mooie foto's en berichtjes, dikke Knuff en Groetjes van Minie <3 -
02 September 2014 - 23:59
Ans:
Hey Anita.
Een hele goede vlucht en veel plezier.
Ben heel benieuwd wat je allemaal weer gaat mee maken.
Ga je volgen.
Groetjes Ans
03 September 2014 - 06:32
Jeannette:
Heel veel plezier en geniet ervan -
03 September 2014 - 12:44
Evelien Pasman:
He anita,
als je mijn berichtje leest zul je er al wel zijn. Geniet van je vakantie en wij genieten
weer mee met jouw verslagen.
Liefs Evelien