Rondreis Thailand - Gouden Lotus
Blijf op de hoogte en volg Anita
19 Mei 2013 | Nederland, Wezep
De reis is inmiddels alweer geboekt , dus even een update maken van mn reisdagboek.
Voor de vijfde keer mogen jullie mijn avonturen via deze site gaan volgen! Ditmaal niet vanuit The USA maar de andere kant van de wereldbol: Azië!
Samen met Linda ga ik een groepsreis maken ipv singlereis.
6 september vertrekken we naar Thailand voor de 22-daagse rondreis Gouden Lotus+ 3 daagse verlenging in Phuket. Uiteraard weer met Fox.
We gaan een schitterende en uitgebreide rondreis maken van Noord naar Zuid Thailand.
Meest uitgebreide reis voor wie het mooiste van Thailand wil zien en beleven! Een perfecte combinatie van hoogtepunten, voel de eeuwenoude Thaise cultuur in de indrukwekkende tempels van onder andere Ayutthaya en Sukothai en ontspannen in de natuur bij de beroemde River Kwai én het olifantentrainingskamp.
Struinen door de straatjes van Chinatown in Bangkok zullen we ons verbazen over het gekrioel van bootjes op de drijvende markt. Zuidwaarts rijdend komen we de mooiste tropische stranden tegen, met als hoogtepunt de adembenemende baai bij Krabi. Uitrusten op het eiland Phuket, waar wij de reis verlengen na een fantastische rondreis door Thailand!
Weer iets leuks om naar uit te kijken!!!
Anita en Linda
19 Mei 2013 - 18:26
Clien:
Ga je zeker volgen en als je nog goede tips heb laat het ons dan even weten want 6 weken later is het onze beurt ;-) ben heeeeeel benieuwd hoe jullie het gaan vinden.
Groetjes clien -
19 Mei 2013 - 18:56
Evelien Pasman:
He Anita,
Wat een avontuur zul je weer gaan beleven en fijn dat we mogen mee genieten.
We zullen je weer op de voet volgen.
Groetjes Martin en Evelien -
19 Mei 2013 - 18:59
Gerda:
Goeie keuze dames .. -
19 Mei 2013 - 21:49
Linda:
He Anita,
Die 3e foto lijkt wel wat op Halong Bay in Vietnam. En ik zou willen dat ik nu op de plek van de laatste foto was.
Ik heb er zin in en ben benieuwd wat we dit jaar weer allemaal gaan beleven.
Liefs Linda -
22 Mei 2013 - 09:18
Sandra:
Hoi Anita,
Uitstekende keus... Thailand is echt mijn land!
Ben er ook al weer teruggeweest...
Geniet van de voorbereidingen en ik ben weer benieuwd naar je verslagen uiteraard.
Groetjes Sandra van Wijk
(2006 Noord Thailand reis) -
19 Mei 2015 - 22:56
Lieke:
Beste anita,
Mooi geschreven allemaal!!
Ik heb een vraagje.. ik zou deze groepsreis alleen willen maken..
Raad je mij dit aan?
Extra dagen verlenging is dat een aanrader?
misschien nog tips..
Alvast bedankt..
Gr lieke -
20 Mei 2015 - 10:25
Anita:
Hallo Lieke,
Ik zou er wel op letten hoeveel mensen er alleen geboekt hebben.
Dit kan je zien bij Fox reizen zien bij groepsinfo , als er minstens 2 a 3 alleen reizen dan zou ik ook hier voor kiezen.
Mijn ervaring is om als enige alleen in een groepsreis te reizen is niet echt fijn dan zou ik voor de singlereizen kiezen.Je kan evt ook een oproep op het forum van Fox plaatsen.
Je mag mij ook mailen voor evt meer info anita11@chello.nl